søndag 18. januar 2015

Christmas Party - Graduation

7.des - den store dagen alle har ventet på, øvd til og sett frem til. Dagen der top class skal gradueres, dagen der dans og sang skal vises frem for foreldre og venner, dagen der alle skal spise seg gode og mette og få hver sin brus! Med andre ord en festdag! (ingen fest, uten brus)

Klokken 11 er barnehagen full av forventningsfulle barn og foreldre, og festen som egentlig skulle startet for en 1 time siden, kan endelig begynne. Dans og sang blir fremført av barn fra 3 til 6 år, mens stolte foreldre følger nøye med.

Etter noen timer med dans og musikk, er det tid for mat. På menyen er det amatoke (grønn banan), ris, casava, søtpotet, geitekjøtt, lever, bønner og grønnsaker. I begynnelsen kan det virke som det er alt for mange folk til maten vi laga dagen før, men utrulig nok, rekker maten over til alle (ca) 500 menneskene. Gud velsigner maten her!

Klokken 18.00 vender store og små hjem, og like fort som barnehagen ble fult, er barnehagen snart tom. Søppel og oppvask kommer til syne, begge tegn på at det har vært en god dag, en fest dag!

Det lages amtoke til 500 mennesker


Dugnad - dagen før dagen. Mødrene til barna hjelper til med å forberede maten til den store dagen.




Siste øving, før det skal fremføres til foreldre.





Barnehagen full av festkledde foreldre og barn.
















Topp Class - Graduation


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar